Digitaliseer uw P&C-cyclus met PepperflowDigitaliseer uw P&C-cyclus met Pepperflow

Planning & Control

P&C beheersen, bewaken en bijsturen door middel van de PDCA-Cyclus. 
Van het maken van uw begroting tot het bewaken van de uitvoering. 

In de software van Pepperflow stelt u documenten op uit de planning & control-cyclus.
Elk document bouwt u op met 4 basiselementen

typography

Teksten

Digitaal stelt u eenvoudig P&C-documenten op door gezamenlijk, online en gelijktijdig teksten te schrijven, lezen en becommentariëren. Zo komt u tot een hoogwaardig en digitaal eindproduct. 

finance

Financiën

Al uw financiële data kunt u automatisch en tot op het laagste niveau integreren in uw P&C-documenten door middel van de Pepperflow connector die met uw financieel systeem koppelt.

interactive

Grafieken en Tabellen

Indicatoren en statistieken uit andere systemen (bijvoorbeeld BI-tools als Cognos) zijn gemakkelijk te integreren in uw documenten met de Pepperflow look and feel.
project-activities

Projecten en activiteiten

Digitaliseer en integreer uw beleid in uw documenten. Aan de hand van de PDCA-methode bewaakt u de drie w-vragen (wat willen we bereiken, wat gaan we doen, wat mag het kosten?) die aan de basis staan van uw doelenboomstructuur en de uitvoering daarvan. 

Grip op P&C

De bovenstaande vier elementen helpen u en uw team samen te werken volgens de PDCA-methode aan de belangrijkste documenten binnen de Planning & Control-cyclus van uw organisatie. Geen lijstjes of uitwisselingen via Excel meer. Met de P&C-module van Pepperflow werkt u digitaal samen aan bijvoorbeeld de begroting of jaarrekening. 

Alle data in Pepperflow kunt u rapporteren: in Word, Pdf of Excel . Via een gebruiksvriendelijke rapportage wizard maakt u rapportages op. Geheel in uw eigen huisstijl. Eenmaal gemaakte rapportages kunnen als sjabloon worden opgeslagen en worden gedeeld met collega's.      

Met de P&C module van Pepperflow helpen wij om uw P&C-cyclus leuker, overzichtelijker en gemakkelijker te maken! 

Verder in control met onze modules

Pepperflow heeft modules ontwikkeld op elk gebied van Planning & Control. Dit betekent dat alle informatie over planning & control (van het maken van de begroting tot het monitoren van uw risico’s) in één systeem aanwezig is. U hoeft geen ingewikkelde koppelingen te bouwen of te onderhouden! Deze gebruiksvriendelijke oplossing wordt verder versterkt omdat onze modules zijn zo opgebouwd dat ze naadloos samengaan. Wij noemen dit het "Huis van Control".

Zo bieden wij naast het digitaliseren van P&C onder andere ook modules voor Capaciteit en Tijd schrijven, GRC-tooling voor informatieveiligheid en privacy, een vergadermodule en de Pepperflow Begrotingsapp.  Omdat alle modules aansluiten op elkaar kunt u een aardige besparing boeken omdat één applicatie beduidend goedkoper zal zijn dan een reeks losstaande modules of softwarepakketten. 

Vertel me meer over de modules van Pepperflow!

Publiceer uw P&C-documenten met de Pepperflow Begrotingsapp

Met de Pepperflow P&C-module krijgt u grip op uw financiën. Maar hoe toont u die informatie aan de buitenwereld? Zijn er vragen vanuit de gemeenteraad in uw gemeente om de gegevens meer inzichtelijk te krijgen? Wilt u inwoners betrekken bij wat de gemeente doet? Of wilt u graag uw P&C-documenten aan andere stakeholders laten zien, digitaal?

Met de Pepperflow Begrotingsapp krijgt u de beschikking over een publicatieplatform voor al uw P&C-documenten. Denk bijvoorbeeld aan uw begroting of jaarrekening. De Begrotingsapp toont vervolgens alle informatie uit die begroting overzichtelijk als doorklikbare teksten. Video’s en plaatjes maken het visueel aantrekkelijk voor de lezer. Veel gemeenten, maar inmiddels ook steeds meer andere organisaties, bieden hun begroting aan op deze wijze. Door de integratie met social media bevordert u bovendien de interactie met uw inwoners bijvoorbeeld! 

Vertel me meer over de Begrotingsapp!

De applicatie van Pepperflow is uitmuntend op beleid, en financieel bieden ze een solide basis en een uitstekende koppeling met ons financiële pakket. Met hun software voldoen ze aan al onze gemeentelijke wensen en eisen.”
Dirkolien Doelman
Controller Gemeente de Ronde Venen