BegrotingsappBegrotingsapp

Online Publicatieplatform

Maak uw P&C-documenten inzichtelijk voor o.a. raadsleden en inwoners met de Begrotingsapp van Pepperflow

Begroting, jaarrekening, tussenrapportages, rapportages sociaal domein, collegeprogramma’s en wat u meer kunt bedenken!

De integratie met social media als Twitter en Facebook maakt dat de publicaties meer gelezen worden dan ooit!

Onmisbaar voor Raad en Inwoners

Afbeeldingen, grafieken en zelfs filmpjes maken de begroting levendig en aantrekkelijk en rekenen af met het oude imago van een dik en stoffig boekwerk.

Het is voor u als gemeente mogelijk om nieuwswaardige voortgang te delen op Social Media. Activiteiten en projecten uit de begroting die u als gemeente actief onder de aandacht van inwoners wilt brengen plaatst u met één klik op de Facebookpagina van uw gemeente of deelt u via Twitter. Eventueel: Zie hier de link met een voorbeeld.

De belangrijkste informatie staat voorop: de drie W-vragen. De overige informatie is voor de geïnteresseerde lezer via handige kliks te vinden.

Via smartphone, tablet of laptop heeft u de begroting altijd binnen handbereik. Zowel raadsleden als burgers kunnen de begrotingsapp gebruiken op het device dat zij prettig vinden, ongeacht welk merk.

Voordelen van Pepperflow

Het publicatie platform is geschikt om ál uw P&C documenten te publiceren, maar kan ook gebruikt worden om inzicht te geven in de monitor sociaal domein, het collegeprogramma, coalitieakkoord, lokale projecten of andere strategische documenten. U bepaalt zelf welke documenten u presenteert aan uw inwoners en raad.

En … u betaalt een vaste lage prijs voor het platform, ongeacht het aantal publicaties dat u online wilt plaatsen.

Ook de totstandkoming van de begroting kan eenvoudiger. Met de module planning & control van Pepperflow krijgt u een prachtig eindresultaat én wordt het proces rondom het opstellen van de P&C Producten een stuk gemakkelijker.

Met het publicatieplatform helpen wij gemeenten om, geautomatiseerd, zichtbaar te maken wat u als gemeente gaat doen voor uw inwoners.

Met een eenvoudige overzichtspagina worden alle concrete maatregelen (wat gaan we daarvoor doen?) zichtbaar. Met diverse filters kan inzichtelijk worden gemaakt welke maatregelen voor welke regio, doelgroep of thema worden uitgevoerd. Een inwoner kan dus zo zien wat er bij hem in de buurt wordt gedaan. Zo wordt uw begroting een stuk relevanter voor uw inwoners!

Met één druk op de knop kunt u zelf uw publicatie (geheel of per onderdeel) online plaatsen. Een stukje tekst toch niet goed? U doet het gewoon zelf nog een keer.

Online Publicatieplatform

Alle openbare documenten publiceren met  ons online publicatieplatform.

Gemakkelijk leesbaar. Niet meer bladeren maar klikken.

Bekijk hieronder zelf wat voorbeelden!

Alle publicaties die u openbaar publiceert

Kunt u opbouwen én publiceren met Pepperflow. 

Denk dan aan de begroting maar ook aan de jaarrekening,  bestuursrapportages, meerjarenvisies etcetera.

Met Pepperflow kunt u ook de uitvoering monitoren. Via de handige workflow-functionaliteit kan elke betrokkene periodiek de voortgang melden. Ook dat kunt u met één druk op de knop publiceren. 

Geïntegreerd met uw planning & control cyclus

Het maken van een boekwerk als een begroting kost nu veel tijd.

De planning- en control module van Pepperflow vervangt dit intensieve proces met handige functies. 

Samenwerken aan documenten was nog nooit zo handig! 

U bouwt uw document in Pepperflow op en publiceert dit  met één druk op de knop naar het aantrekkelijk en overzichtelijk vormgegeven platform. 

  Geïntegreerd met het raadsdashboard

  De begroting is geen doel op zich maar  het startpunt van de uitvoering.

  Het Pepperflow Raadsdashboard helpt de toezichthouder (de raad, de provinciale staten, het bestuur, de commissarissen etc.) om de uitvoering  (op hoofdlijnen) te bewaken.

  Of het nu gaat om budgetten, de realisatie van afgesproken maatregelen en activiteiten, de stand van de verplichte indicatoren of de uitvoering van moties of het beantwoorden van vragen. Het staat allemaal in één overzichtelijk dashboard!

    Waarom kiezen steeds meer gemeenten voor een begrotingsapp?

    • Handig klikken in plaats van bladeren door een dik boekwerk.
    • Met één druk op de knop die activiteiten bekijken die betrekking hebben op míjn wijk. 
    • Tussentijds gemakkelijk de voortgang melden over de uitvoering. 
    • Integratie met Social Media die ervoor zorgt dat de gemeente de begroting in delen of als geheel kan delen via Facebook of Twitter. 
    • De burger kan zo de begroting in stukjes tot zich nemen.