Meer informatie over de SaaS-oplossing PepperflowMeer informatie over de SaaS-oplossing Pepperflow

Over Pepperflow

Pepperflow maakt P&C, GRC en projectmanagement leuk, efficiënt en overzichtelijk!

Missie & Visie

Bij Pepperflow geloven we in het digitale (samen)werken. 

Wij vergroten de realisatiekracht van een organisatie door informatie over haar ambities en de uitvoering daarvan overzichtelijk en transparant te ontsluiten. Dit helpt mensen in de organisatie hun dagelijkse werk te verbinden met de strategie van de organisatie en om op effectieve en efficiënte wijze samen te werken. 

Wij werken daarom vanuit een duidelijke visie op planning & control en organiseren, met een scherp oog voor technologische ontwikkelingen en de behoeften van onze klanten. 

Onze achtergrond

Grote stapels papier, onoverzichtelijke lijstjes, talloze emails en een gebrek aan overzicht… diverse factoren die tot frustratie leiden in een bedrijfsomgeving. Herkenbaar? Onze oprichter, en voormalig wethouder, Jan Post besloot dat het anders kon.

Het nieuwe papierloze (samen-)werken, het digitaliseren van de P&C-cyclus en betere informatievoorziening van gemeenten naar inwoners; wij zagen het voor ons. Eén digitale oplossing (SaaS) waarbij werknemers samen kunnen werken, taken overzichtelijk houden en grip krijgen op hun werkzaamheden. Zo ontstond Pepperflow, vanuit de praktijk.

Inmiddels bestaat Pepperflow al 12,5 jaar en ondersteunen wij nu ruim 120 gemeenten, provincies, waterschappen en particuliere organisaties bij het krijgen van grip op planning & controlGRC en project (portfolio) management.

Met onze applicatie helpen wij u om:

  • Uw doelstellingen scherp te formuleren en te voorzien van KPI's
  • Informatie uit andere systemen te integreren
  • Samen te werken door informatie te delen
  • Het werk te plannen en overzicht te houden
  • De uitvoering te monitoren (PDCA-cyclus)

Bekijk onze oplossingen

Het team

Het Pepperflow team bestaat uit een hechte groep ambitieuze en bevlogen professionals. Ons bedrijf groeit snel en we zijn trots op wat we doen! Maak hieronder kennis met onze mensen of bekijk onze actuele vacatures. 

Onze mensenWerken bij Pepperflow

Een greep uit ons gerenommeerd en gevarieerd klantenbestand:

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Heeft u interesse?
Ik help u graag verder!