Meer informatie over de SaaS-oplossing PepperflowMeer informatie over de SaaS-oplossing Pepperflow

Wij zijn Pepperflow

Pepperflow maakt P&C, GRC en projectmanagement leuk, efficiënt en overzichtelijk!

#TeamPepperflow

Van één man met een visie tot 30 jonge, kundige en gemotiveerde professionals die zich samen keihard inzetten voor het leveren van onze software. Zo groeide Pepperflow van een vernieuwende start-up tot een gevestigde naam in de publieke sector. Met onze gelijknamige SaaS-oplossing helpen wij overheidsorganisaties, maar ook private bedrijven, bij het verkrijgen van grip op processen rondom Planning & Control, GRC en Project (portfolio) Management. Het verkopen, doorontwikkelen en implementeren van Pepperflow doen we vanuit huis en vanaf ons kantoor in Katwijk. No-nonsense, vol enthousiasme maar ook gefocust om samen met de klant iets moois neer te zetten. Uiteraard altijd met een lach!

Een hecht team met een missie: uw organisatie optimaal helpen bij een digitale verbeterslag aan de hand van onze software. Dat is #TeamPepperflow. 

Onze achtergrond

Pepperflow zag het licht in 2007. Grote stapels papier, onoverzichtelijke lijstjes, talloze emails, eindeloze Excelbestanden en een gebrek aan overzicht… diverse factoren die tot frustratie leiden in een bedrijfsomgeving. Herkenbaar? Onze oprichter, en voormalig wethouder, Jan Post zag het zelf bij gemeenten gebeuren en besloot dat het anders kon.

Het nieuwe papierloze (samen-)werken, het digitaliseren van de P&C-cyclus en betere informatievoorziening van gemeenten naar inwoners; wij zagen het voor ons. Eén digitale oplossing waarbij werknemers samen kunnen werken, taken overzichtelijk houden en grip krijgen op hun werkzaamheden. Zo ontstond Pepperflow, vanuit de praktijk.

Inmiddels ondersteunen wij ruim 120 gemeenten, provincies, waterschappen en particuliere organisaties bij het krijgen van grip op P&C, GRC en PPM. Daarnaast zijn we sinds eind 2019 ook actief over de grens in Vlaanderen.  

Met onze applicatie helpen wij uw organisatie om:

  • Uw doelstellingen scherp te formuleren en te voorzien van KPI's
  • Informatie uit andere systemen te integreren
  • Samen digitaal te werken door slim informatie te delen
  • Werk te plannen en overzicht te houden
  • De uitvoering te monitoren (PDCA-cyclus)

Bekijk onze oplossingen

Het team

Het Pepperflow team bestaat uit een hechte groep ambitieuze en bevlogen professionals. Ons bedrijf groeit snel en we zijn trots op wat we doen! Maak hieronder kennis met onze mensen of bekijk onze actuele vacatures. 

Onze mensenWerken bij Pepperflow

Een greep uit ons gerenommeerd en gevarieerd klantenbestand: