CONTACT

Vraag of opmerking?
Laat het ons weten

Stuur ons een bericht

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Locatie Pepperflow

Nederland

Jonckerweg 14
2201 DZ Noordwijk (ZH)
kvk Leiden 28113221

België

Antwerpsesteenweg 45
2830 Willebroek
BTW BE0784799086

Veelgestelde vragen


Tijdens een demonstratie nemen we u live mee in de software. We geven een demonstratie van de functionaliteiten, antwoorden op vragen tijdens de demo en simuleren de processen die men met de software beoogt te verbeteren. Wanneer er vragen op voorhand zijn toegestuurd verwerken we deze vragen herkenbaar in onze demonstratie. Bij een “Proof of Concept” tonen we informatie die bij ons is aangeleverd en zetten het proces via onze software af tegen de huidige werkwijze.

Voor een demo kunnen wij langskomen op locatie, maar ook een online bijeenkomst doet niet onder aan de kwaliteit van de demonstratie. Uiteraard bent u ook op ons kantoor van harte welkom. 

Een implementatietraject wordt opgedeeld in verschillende implementatiefases. Verder wordt deze gestuwd door onze implementatiestrategie ontleend aan veranderingsdeskundige John. F. Kotter en zijn 8 principes om een implementatie van een nieuw systeem succesvol te doen slagen. Implementatietrajecten bestaan o.a. uit een kick-off / intake, inrichting / migratie van de software, digitaliseren van werkprocessen, opleidingen en nazorg. Tijdens een implementatie worden bovendien key-users opgeleid.

De projectleiders en consultants van Pepperflow zijn door de wol geverfde mensen die hun vak verstaan, kennis hebben van de markt en van de in de organisatie aanwezige processen. Naast functionele en technische kennis zijn zij in staat adviezen te geven over bijvoorbeeld (interne) communicatie, procesinrichting en optimalisatie van het gebruik van het systeem door de verschillende stakeholders.

Pepperflow is in diverse marktsegmenten actief. Ons grootste marktaandeel bevindt zich in de publieke sector. Wij zijn daar actief in gemeenten, provincies en waterschappen. Ook in de private sector zijn we actief. Referenties verstrekken wij graag. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen, of kijk eens bij onze klantverhalen!

Nadat de acceptatiefase is afgerond wordt decharge verleend en gaat de klant over in de beheers- / nazorgfase. Tijdens deze fase blijft er nauw contact tussen de projectleider van de opdrachtgever en de consultant van Pepperflow. Verder heeft tijdens de implementatie de opdrachtgever reeds kennisgemaakt met de accountmanager vanuit Pepperflow. Deze zal de klant twee keer per jaar bezoeken, inlichten over nieuwe functionaliteiten en tevens beschikbaar zijn voor aanvullende vragen, adviestrajecten etc. Verder heeft de opdrachtgever toegang tot ons moderne online helpcentrum waar men allerhande informatie kan vinden over Pepperflow, zoals releasenotes, handleidingen, instructievideo’s etc.

Software implementeren vereist kennis van de software én van de processen die de klant wenst te verbeteren met de software. Wij geloven in een gedeelde expertise dat tot het optimale resultaat leidt. Pepperflow is expert op het gebied van de software en de mogelijkheden, de klant weet het beste hoe intern de lijnen lopen en wat er nodig is. Door key-users vanaf het begin mee te nemen bij de inrichting van de applicatie wordt kennis en kunde gebundeld en overgedragen. Het resultaat is dat u na de implementatie de applicatie vrij makkelijk zelf verder kunt inrichten naar eigen smaak. Natuurlijk wordt eigen initiatief zeer op prijs gesteld en kan dit zeker bijdragen aan bijvoorbeeld een kortere doorlooptijd van de implementatie.