Vragen of interesse? Neem contact op!Vragen of interesse? Neem contact op!

Contact

Vragen? Opmerkingen? Of wilt u een demo aanvragen?
Laat het ons weten. Wij horen graag van u!

Contactgegevens

Jonckerweg 14
2201 DZ Noordwijk (ZH)
kvk Leiden 28113221

Privacy statement

Postbus 3075
2220 CB Katwijk
info@pepperflow.nl

Algemene voorwaarden (09-2019)
Algemene voorwaarden (09-2017)


Lees hier meer over het bedrijf Pepperflow!

Veelgestelde vragen


Hoe gaat een demo in zijn werk?

Tijdens een demonstratie nemen we u live mee in de software. We geven een demonstratie van de functionaliteiten, antwoorden op vragen tijdens de demo en simuleren de processen die men met de software beoogt te verbeteren. Wanneer er vragen op voorhand zijn toegestuurd verwerken we deze vragen herkenbaar in onze demonstratie. Bij een “Proof of Concept” tonen we informatie die bij ons is aangeleverd en zetten het proces via onze software af tegen de huidige werkwijze.

Hoe ziet een implementatietraject er uit?

Een implementatietraject wordt opgedeeld in verschillende implementatiefases. Verder wordt deze gestuwd door onze implementatiestrategie ontleend aan veranderingsdeskundige John. F. Kotter en zijn 8 principes om een implementatie van een nieuw systeem succesvol te doen slagen. Implementatietrajecten bestaan o.a. uit een kick-off / intake, inrichting / migratie van de software, digitaliseren van werkprocessen, opleidingen en nazorg. Tijdens een implementatie worden bovendien key-users opgeleid.

Welke organisaties gebruiken Pepperflow?

Pepperflow is in diverse marktsegmenten actief. Ons grootste marktaandeel bevindt zich in de publieke sector. Wij zijn daar actief in gemeenten, provincies en waterschappen. Ook in de private sector zijn we actief. AkzoNobel gebruikt onze tooling bijvoorbeeld wereldwijd. Referenties verstrekken wij graag. Neemt u daarvan contact op, maar kijk ook eens bij onze klantverhalen!

Waarom is een implementatie nodig? Kan ik ook zelf aan de gang?

Software implementeren vereist kennis van de software én van de processen die de klant wenst te verbeteren met de software. Wij geloven in een gedeelde expertise dat tot het optimale resultaat leidt. Pepperflow is expert op het gebied van de software en de mogelijkheden, de klant weet het beste hoe intern de lijnen lopen en wat er nodig is. Door key-users vanaf het begin mee te nemen bij de inrichting van de applicatie wordt kennis en kunde gebundeld en overgedragen. Het resultaat is dat u na de implementatie de applicatie vrij makkelijk zelf verder kunt inrichten naar eigen smaak. Natuurlijk wordt eigen initiatief zeer op prijs gesteld en kan dit zeker bijdragen aan bijvoorbeeld een kortere doorlooptijd van de implementatie.

Komt Pepperflow langs bij mijn organisatie?

Ja, voor een demo komen wij langs bij u op locatie. Het is handig om een ruimte te reserveren met presentatiemogelijkheden. Uiteraard bent u ook op ons kantoor van harte welkom. 

Wat voor begeleiding kan ik verwachten vanuit Pepperflow?

De projectleiders en consultants van Pepperflow zijn door de wol geverfde mensen die hun vak verstaan, kennis hebben van de markt en van de in de organisatie aanwezige processen. Naast functionele en technische kennis zijn zij in staat adviezen te geven over bijvoorbeeld (interne) communicatie, procesinrichting en optimalisatie van het gebruik van het systeem door de verschillende stakeholders.

Welke service biedt Pepperflow nadat de implementatie is afgerond?

Nadat de acceptatiefase is afgerond wordt decharge verleend en gaat de klant over in de beheers- / nazorgfase. Tijdens deze fase blijft er nauw contact tussen de projectleider van de opdrachtgever en de consultant van Pepperflow. Verder heeft tijdens de implementatie de opdrachtgever reeds kennisgemaakt met de accountmanager vanuit Pepperflow. Deze zal de klant twee keer per jaar bezoeken, inlichten over nieuwe functionaliteiten en tevens beschikbaar zijn voor aanvullende vragen, adviestrajecten etc. Verder heeft de opdrachtgever toegang tot ons moderne online helpcentrum waar men allerhande informatie kan vinden over Pepperflow, zoals releasenotes, handleidingen, instructievideo’s etc.