Pepperflow is een web-based GRC-tool die organisaties in staat stelt informatieveiligheid te borgen in een PDCA-cyclus.Pepperflow is een web-based GRC-tool die organisaties in staat stelt informatieveiligheid te borgen in een PDCA-cyclus.

GRC

Grip op governance, risk & compliance, met de oplossingen van Pepperflow

AVG-proof? Klaar voor de BIO? Interne Controle op orde? Voor veel gemeenten, maar ook private organisaties, zijn dit belangrijke vraagstukken. Met de GRC-tool van Pepperflow vindt u antwoorden op precies die vragen. Dankzij onze complete GRC-tool krijgt u samen met uw collega's grip op informatieveiligheid én privacy binnen uw organisatie! 

Al nieuwsgierig? Download hier onze GRC brochure! 

Governance, Risk & Compliance

Governance, Risk & Compliance (GRC) is een parapluterm voor alle zaken rondom informatiebeveiliging, privacy en wetgeving waar u als organisatie mee te maken heeft. Een breed begrip, met grote impact. GRC werkt door in uw gehele organisatie en raakt aan veel processen. Door GRC te beheersen krijgt u grip op risico’s in processen, voldoet u aan wet- en regelgeving en kunt u beter uw bedrijfsdoelen nastreven.  

Bij Pepperflow bestaat GRC uit drie kernelementen: informatiebeveiliging, privacy en interne controle. Wij geloven in een slimme, integrale oplossing waarmee u totale controle krijgt over processen, risico's, verbeteringen en voortgang. Met een digitale tool als Pepperflow borgt u alle zaken rondom GRC die er toe doen in uw organisatie! 

In control, met Pepperflow

GRC wordt steeds belangrijker, juist omdat de wet- en regelgeving is toegenomen, zoals met de komst van de AVG. Daarom hebben wij bij Pepperflow de complete tooling in huis om u te verzekeren van control en compliance. Onze modulaire GRC-tooling beheerst drie modules om grip te krijgen op uw organisatie: 

Deze drie elementen zorgen voor een totaalpakket om grip te krijgen op uw informatiebeveiliging, privacy en interne controle. Geen gedoe met losse tooltjes, maar een complete, modulaire GRC oplossing die antwoord biedt op al uw GRC vraagstukken. Bovendien sluiten deze modules ook naadloos aan bij onze modules voor Planning & Control en Projectmanagement!

Real-time inzicht in maatregelen en verantwoording rondom informatieveiligheid volgens de PDCA-methodiek. Eenvoudig samenwerken met uw collega's in één digitale omgeving aan normenkaders en ENSIA-verantwoording.

Met de ISMS-module van Pepperflow kan het! 

Grip op informatieveiligheid

Informatieveiligheid is niet meer weg te denken bij organisaties. Als CISO is het een hele klus om hun verantwoordelijkheden op het gebied van informatiebeveiliging duidelijk te maken. Pas dan gaan medewerkers aan de slag om maatregelen te treffen en te zorgen dat de informatie binnen de organisatie voldoende is beveiligd.

Om te voldoen aan de gestelde normen wordt meer dan ooit om een integrale aanpak gevraagd, die alle medewerkers binnen de organisatie betrekt. Met de module ISMS van Pepperflow krijgt uw een instrument in handen waarmee iedereen grip krijgt op uw informatiebeveiliging.

De ISMS-module van Pepperflow

De ISMS-module van Pepperflow is het antwoord op al uw vragen rondom informatieveiligheid.  Alle relevante informatie (wie, wat, waar) staat overzichtelijk gepresenteerd en voortgang en verantwoordelijkheid worden duidelijk. Hierdoor beheerst uw risico's en kunt u eenvoudig aan de slag met alle normenkaders. 

Alles inzichtelijk, alles helder. Zo krijgt u grip op uw informatiebeveiliging!
Waarom de ISMS-module van Pepperflow?

 • Betrek uw team door informatie uit te vragen met slimme workflows
 • Volledige compliance over alle normenkaders
 • Maak voortgang visueel met aantrekkelijke dashboards
 • Beheers bedrijfsrisico's
 • En meer!

Vertel me meer over de module ISMS!

  Hoe houdt u actueel overzicht over alle registers, DPIA's en uitstaande verbeteracties om uw privacybeleid te managen?  In plaats van opzichzelfstaande lijstjes legt de PMS-module van Pepperflow de noodzakelijke verbindingen.

  Het resultaat?  Actuele opvolging en overzicht!

  Grip op privacy

  Privacybescherming is een belangrijk thema binnen overheden, en al lang niet meer een onderwerp waar alleen juristen zich mee bezig houden. Privacy raakt uw hele organisatie, want veel processen maken gebruik van persoonsgegevens. Als Privacy Officer heeft u daarom een belangrijke taak om te borgen dat al deze gegevens door de juiste personen (en op de juiste plek!) worden verwerkt. Zo voorkomt u datalekken en beheerst u de risico’s rondom deze processen. Een solide systeem voor het uitzetten, beheren en controleren van privacy maatregelen is daarom onontbeerlijk. De Module PMS (Privacy Management Systeem) van Pepperflow geeft u grip op alle wettelijke taken en eisen die voortvloeien uit wet- en regelgeving zoals de AVG.

   De PMS-module van Pepperflow   

   De PMS-module van Pepperflow is de perfecte basis voor uw privacybeleid. Alle verwerkersovereenkomsten vind u op een centrale plek, met direct daaraan verbonden alle betrokken verwerkers, verzoeken, incidenten en risico's. Ook maakt u eenvoudig uw DPIA's aan. Alle hieropvolgende acties worden meteen verwerkt op de actielijst. Zo is het altijd helder en inzichtelijk waar de risico's zitten en er verbeteringen benodigd zijn.  Zo krijgt u grip op uw privacybeleid! Kies daarom voor de PMS-module van Pepperflow:

   • Op grond van de PDCA-methode altijd in controle: van het in kaart brengen van risico's, tot het uitvoeren van controles en het opvoeren van taken om gebreken aan te pakken 
   • Dek privacy voor uw gehele organisatie
   • Beheers bedrijfsrisico's en voorkom datalekken.
   • En meer!

   Vertel me meer over de module PMS!

    Pepperflow stimuleert proceseigenaren om zich echt verantwoordelijk te voelen voor hun eigen proces. Dat vind ik een groot pluspunt.
    Robert Gerritsen
    concerncontroller gemeente Oost Gelre