Kwaliteitsmanagement Software - PepperflowKwaliteitsmanagement Software - Pepperflow

Kwaliteitsmanagement

Alle verbeteracties in één oogopslag in beeld. Managen en verantwoorden met Pepperflow 

Kwaliteitsmanagement

Organisatie zijn voortdurend bezig met het verbeteren van de kwaliteit: steeds beter dat leveren waar de klant op wacht. Op tijd en zonder fouten.  

Met Pepperflow stelt u systematisch deze verbeteracties op, bijvoorbeeld voortgekomen uit een audit. U deelt deze verbeteracties toe aan verantwoordelijken en volgt real time de uitvoering. Desgewenst legt u met Pepperflow verantwoording af. 

De software van Pepperflow ondersteunt alle scholen. Of dit nu het INK-model is, ISO, TQM, Six Sigma of welke school u ook aanhangt. 

Het management

Als manager heeft u door middel van Pepperflow overzicht en inzicht. U weet welke processen uw afdeling kent, wie er eigenaar is van elk (deel)proces, welke verbetermaatregelen er gepland staan en wat de actuele stand van zaken is. U kunt garanderen dat deze vervolgens worden opgevolgd, gemonitord en opnieuw gecontroleerd. Met behulp van Pepperflow legt u op eenvoudige wijze verantwoording af. Aan management, directie en zelfs de RvA.

De medewerkers

Door middel van een unieke workflow maakt u het de betrokken medewerkers zo gemakkelijk mogelijk om taken af te handelen en standen van zaken bij te werken. 
De medewerker ziet alleen die zaken waarvoor hij of zij verantwoordelijk is. U overziet het geheel. 
Zo creëert u draagvlak bij medewerkers en heeft u zelf het overzicht.

Kwaliteitsmanagement in de zorg ... bijvoorbeeld

Pepperflow werkt veel voor zorginstellingen en ondersteunt bijvoorbeeld bij de totstandkoming van een management review. Dat is een tijdrovend proces. Hoe staat het eigenlijk met de doelen uit het jaarplan en de bijbehorende projecten en activiteiten? Hoeveel audits zijn afgerond? Hoeveel verbetermaatregelen staan nog open?
Bijdragen van teamleiders en medewerkers worden uitgevraagd maar tegen de tijd dat alle informatie is verzameld is deze reeds verouderd en de management review veelal een onleesbaar dik boekwerk. Met Pepperflow is dit verleden tijd.

Maar ook ondersteunt onze software de overgang van de CCKL-accreditatie naar de ISO 15189. Bij ISO ligt het accent op procesmanagement. Met Pepperflow bent u in staat om processen op het gebied van kwaliteit cyclisch (PDCA) te verwerken. U bent als organisatie in control met digitale overzichtelijke schermen waarbij het onnodig is om de welbekende papieren tijger te creëren.

  • U vraagt informatie uit via onze zeer gebruiksvriendelijke workflow. Betrokkenen leveren op heel eenvoudige wijze de actuele stand van zaken aan
  • Projecten en activiteiten uit het jaarplan worden waar nodig gekoppeld aan de management review. U voert informatie eenmalig in en gebruikt het meervoudig!
  • Overzichtelijke schermen met aantallen openstaande audits of verbetermaatregelen