Wij doen het voor u

Wij zorgen ervoor dat u altijd een real time en actueel overzicht heeft over uw uitvoering.

Uitbesteding van uw planning & control proces

De aanschaf van goede software kan uw planning en controlproces drastisch verbeteren. Toch heeft dit vaak nog heel wat voeten in de aarde en vaak wordt uw probleem daar niet geheel mee opgelost.

In de eerste plaats betekent het omvormen van een ‘papieren’ proces in een applicatie altijd een flink karwei en ook aanpassing van uw oude proces. Maar ook na de implementatie is uw probleem vaak nog niet opgelost. Want papier of software, het zijn uiteindelijk de mensen die de informatie moeten aanleveren. En als de kwaliteit daarvan onder de maat is of er wordt niet of te laat informatie aangeleverd, dan blijven de bekende ergernissen bestaan.

Wij bieden u ondersteuning aan om het planning & controlproces geheel van u over te nemen. Wij zorgen ervoor dat nieuwe onderwerpen (kwalitatief hoogwaardig) worden opgenomen in Pepperflow en dat verantwoordelijken tijdig hun informatie (goed) bijwerken. Wij zorgen ervoor dat uw documenten uit de planning & controlcyclus (begroting, bestuursrapportages, jaarrekeningen, afdelingsplannen) opgenomen en onderhouden worden in Pepperflow zodat u altijd tijdig over deze documenten beschikt en met een optimale kwaliteit.

U besteedt daarmee een flink proces uit met als resultaat niet alleen een flinke financiële besparing maar ook de zekerheid dat uw producten uit de planning & controlcyclus altijd tijdig gereed zullen zijn. Belangrijker: wij zorgen ervoor dat u een altijd real time en actueel overzicht over uw uitvoering!

Vragen die u zich niet meer zult stellen:

  • Wie was ook alweer waar mee bezig?
  • Komt de bestuursrapportage wel op tijd klaar?
  • Klopt deze informatie wel?

Als externe hebben wij een veel gemakkelijker positie om mensen aan te spreken: wij zijn er immers om hen te helpen!