Wij doen het voor u

Wij zorgen ervoor dat u altijd een real time en actueel overzicht heeft over uw uitvoering.

Procesmanagement bij grote projecten

Bij grote projecten is de projectleider vaak de overbelaste eindverantwoordelijke. Onder grote druk is hij ervoor verantwoordelijk dat mijlpalen tijdig gehaald worden. Om dit te kunnen bepalen is informatie zijn belangrijkste hulpbron. Maar bij grote projecten zijn er zoveel deelprojecten die elk weer onderverdeeld zijn in mijlpalen dat het zich al snel zoek is. Dus in werkelijkheid heeft hij slechts zijn gevoel om te bepalen hoe het er mee staat. Het is voor hem onmogelijk om alle ins en outs te weten.

Ook een assistent biedt niet zomaar uitkomt. Ook voor hem is het immers heel moeilijk ervoor te zorgen dat alle informatie tijdig beschikbaar is. De belangrijkste oorzaak daarvan is dat geen gebruik gemaakt wordt van goede software.

Wij nemen beide problemen uit uw handen: wij leveren software die specifiek geschikt is voor het aansturen van grote en complexe projecten én wij leveren de ervaren assistentie. Consultants die gewend zijn om grote en complexe projecten aan te sturen. Wij zorgen ervoor dat al uw (deel-)projecten SMART worden ingevoerd. Controleren deze op realistisch gehalte en zorgen ervoor dat goede mijlpalen worden benoemd. Wij relateren uw (deel-)projecten aan elkaar en zorgen ervoor dat informatie steeds actueel is.

Ook zorgen we ervoor dat project- en stuurgroepvergaderingen worden voorbereid, inclusief agenda en verslaglegging. We zorgen ervoor dat gemaakte afspraken terecht komen bij de juiste personen én dat die personen deze acties ook daadwerkelijk uitvoeren.