Planning & Control Software

Mooi, snel, functioneel

Planning & Control

De totstandkoming van de P&C Producten is voor veel organisaties een tijdrovende en veelal "papieren" exercitie. Informatie wordt uitgevraagd, gecontroleerd, geredigeerd en al dan niet aangevuld met financiële gegevens. Een hele klus! Niet alleen voor de afdeling Financiën, maar ook voor alle leveranciers van informatie. 

Wilt u daar vanaf? 

Pepperflow levert een gebruiksvriendelijk webbased module waarmee iedere leverancier van informatie t.b.v. de P&C Producten zijn informatie eenvoudig en snel aanlevert. Het werken in Word documenten, versiebeheer, verschillen in opmaak...ze behoren tot de verleden tijd. Immers, dat ís ook niet meer van deze tijd. 

Daarnaast houdt de afdeling Financiën zicht op de status. Waar blijft informatie liggen? Welke afdeling heeft reeds aangeleverd? Welke informatie behoeft extra aandacht? In één oogopslag duidelijk, geen vragen achteraf meer!

Het resultaat: uw P&C Producten opgesteld in Pepperflow. Met een druk op de knop uw boekwerk gereed. Of...toch liever gepubliceerd via de Begrotingsapp?

Met Pepperflow ontstaat een helder inzicht in het werkpakket van een totale organisatie, de afzonderlijke afdelingen en de medewerkers.

- John Beelen - gemeente Veghel

Pepperflow brengt een organisatieveranderingsproces teweeg, dat proces zelf moet ook gemanaged worden

- Ron Zwart - gemeente Heerde